Äntligen WEEKEND

Lång vecka, långa dagar, länge länge sen man varit ledig :)

Så nu laddar vi för en ledig helg, sova skulle vi göra i morgon med, åtminstone jag och Elsa, de där killarna i familjen är båda lika morgonpigga så de är ju bara att glömma. Det ser dock ut som om det blir dåligt med sovandet då Giggi skulle komma ut och fälla träd, och DEN du är MORGONPIGGARE samt HURTIGARE än de flesta så de lär väl dra i gång senast halv sju om jag känner dem rätt…. hmm

Man märker definitivt på barnen på dagis att det är fredag, snacka om mer upp och ner och vimsiga :) Mycket bus med, bjuder på en busbild när några av barnen överbemannade Victor och bokstavligt talat satte sig på honom *lol*

Bus :)

Har handlat presenter inför denna helgs kalas efter ”jobbet” (veckorna är fulla av midsommar-resultats-födelsebarn eller nåt ;)) sen till svärmor på (jag lovar) världens godaste wienersnitzel, nästan så de smälter i munnen… skulle hoppa över middagen då det varit tårta osv på jobbet idag men då mannen sa att de kunde jag nog inte för de va ju vienersnitzel så fick jag snällt ge mig, eller erkänna att nåt sånt kan inte min karaktär stå emot i alla fall.

Ingen promenad hanns det med heller då mamma kom ut  sen med lite saker till barnen och fikade, efter det fastnade jag återigen vid strykbrädet och nu är klockan just nio och energin börjar definitivt ta slut för dagen.

Nä nu dags för sista tvätten ut på linan (eller om jag inte orkar så i tumlarn) och sen en kall kvälls-öl :)

hej då

Kommentera