Tänk vad skönt

Det vore….

Sabbar man medvetet för folk runt sig så borde man inte spela oförstående sen!?!

never-ending-story

Varit busy day igen, middag och sen folk här igen hela kvällen, en par dogs på trimning och sedvanliga sysslor, ingen promenix hanns med men gårdagen gjorde ju en rejäl dos så får väl bara vara nöjd. Äntligen har vi fått klart precis hur yrkesprovet ska gå till också, har varit ett himla virrvarr om dess innehåll.

Lustigheter får man höra mycket på dagis, de har så himla roliga kommentarer barnen, tänker ju alltid man ska komma ihåg dem men glömmer oftast dem sen. Idag var det en tjej som sa ”Miiia, du luktar i håret!”.  Oj då, vad luktar det då frågade jag.
Du luktar joooordgubb kom svaret *s*
En annan som va ledsen satt i famnen och sa typ mitt i allt ”min mamma har jättelånga tissar som hänger på magen” , alla människor ser olika ut försökte jag borta det lite.  jooo fast dom e olika långa kom svaret, kunde ju inte garva men de lät faktikst himla patent med det allvaret det kom med.
Man får ju såklart ta allt med en nypa salt, dagarna består av lustiga kommentarer så :)

Såg föresten att trackern har uppgraderats, och visar nu besökarnas kommuner till och med på Åland, förut har det bara stått mariehamn typ, kul när bra produkter blir bättre 😉

Ska kika lite på ”spårlöst” samt fixa tvättmaskinen som inte tömmer ordentligt, antagligen nåt som stockat igen nånstans, nåt mer lär man inte hinna mer idag, barnen har förstås gått i säng redan.

Sussa gott!

Hej då

2 kommentarer

  1. Monica skriver:

    Ja du..finns det några som är ärliga så är det ju BARN!;)hi hi hi.
    Mågottkramar

    [Reply]

Kommentera