Egen tid och lite resultat

Egen tid har jag haft idag :)

Slutade redan halv tre, åkte ett ärende och så hem och vara lite trevlig med mannen innan han åkte med kvällsbåten västerut. Tvättmaskinen går full rulle här, det har faktiskt till och med tagit slut på tvätten :)

Dottern stannade redan efter skolan hos farmor och sonen åkte dit med mannen när han begav sig med lastbilen så huset är TOMT !!!???!!! Ovanligt! De ska sova över där i natt med så natten kommer bli lång och underlig, sover alltid dåligt när karln är på borta men sover knappt ALLS när barnen är borta med!
Tog en en och en halvtimmes promenad i lugn och ro, ja de är alltid avkopplande att promenera men nu var det ÄNDÅ mera då man visste att man inte hade brått till något. Det börjar bli grönt ute, vart ingen bild då jag ju inte har nån vettig kamera men mobilfotot visar lite i alla fall.

Börjar bli grönt

I morgon börjar min yrkesprovsvecka.
En kul sak är att trots att man känner att man inte är ”med” eller hinner ens lägga pappren från skolan i pärmen så verkar de….ja.. fick resultatet på den stora tentamen vi hade för 5 veckor sen, den som innefattade allt vi läst hela terminen. Du fick B sa hon… -okej, vad var det för fel på den då sa jag?
-Va då? Inget var ju fel man kan inte få högre än berömligt sa hon.
Eeeh, oj då, tänkte i banorna A, B, C jag 😉
En mycket stark 4:a blev ”betyget” på praktikveckorna. Så klart man är förvirrad, alla graderingar graderas i olika sorters skalor men resultaten visar ju att man kommer långt med sunt förnuft och livserfarenhet, och så är ju faktiskt barn enormt härliga i de där åldrarna, såna mys-nissar och till mitt hjärta har speciellt avdelningens lilla buse krupit in, men h*n är ju så himla go så man kan inget annat än ta h*n till hjärtat, humor som sjutton och glimten i ögat, tycker ju om finurliga och busiga barn jag, timida intetsägande ungar är inget för mig 😉
(jo jo jag har ju yrkeserfarenhet inom vård med men i alla fall) för den där skolan känns som en lekskola ifråga om kvaliten….tyvärr. Men behörighetspappren behövs ju.

Nä, dags ta alla jeans ur tumlarn (japp, tumlar för ja vill ha allt klart på stört, kan inte ens tvätta upp allt om man ska ha torkvindan full och börja hänga på linor runt gården) Sen ska jag lägga mig i sängen och kika på ”lie to me”, i morgon borde man försöka vara pigg, vägrar avsluta min praktik med dåliga betyg på yrkesprovet i ett ämne som inte ska va nåt problem alls.

Natti natt!

hej då

2 kommentarer

  1. Toja skriver:

    Åh vad härligt att vara ensam hemma :)
    Jisses! du är duktig i skolan BRA kämpat!!!!!!!!!!!!
    Hinner nog inte med morgonpromenix om jag inte vaknar tidigt på söndag förståss, lördag e vi i sverige och sön. planerar jag sovmorgon, men misslyckas den så slår jag en pling direkt! kram och hoppas valborg var kul!

    [Reply]

Kommentera