It's a rainy day… Halleluja…

Hela dagen har det REGNAT…. Jo det behövs, det blir grönt och fint sen, men nog ÄR det lite jobbigt MEDAN det regnar om man får säga så.

Dagen utan några roliga händelser mer eller mindre… jobba, handla, äta, äta och äta, på dagis var det god mat, födelsedag – glass & kakor, fruktkräm osv….. hmm fast middagen var delikat OCH nyttig, panerade aborrfileér (man kan ju låta bli att läsa ”panerade” så blir det i alla fall nyttigt) :)  Så bara VARDAG !
Åkte med Gunilla upp till byn och traskade hem i REGNET…rrrr… Laddade in ny bok i går, och det var nåt fel på den så den spelade bara ett avsnitt i taget och orkar inte slita fram spelarn i regnet och ta fram emellanåt så det vart blandad musik istället, tråkigt.

Man känner sig lite som mina HATTIFNATTAR efter den blöta upplevelsen *s*

Mina hattifnattar

Nu ska jag göra ingenting annat än fixa karlns nya telefon så att den blir som den ska (han fick en ny på soneraförsäkringen då den andra ”gick sönder” vid sista bastufesten) och sen blir det väl en koma-natt igen antar jag. Morgondagen är FULLbokad med skoldoktorn, date med Camilla, simning, fika och sen fotbollsträningen.

Båtarna har börjat gå bättre nu (ja Camilla er båt räknar jag ej då eftersom lastbilen inte ens GÅR på höjden i den) så nu blir det morgon till kvälls rutter för karln de två dagar i veckan han åker istället för att åka på ena kvällen och komma hem efter middagen den andra, bättre så här så att man sover bättre *fniss*
Kommer inget på tv’n ikväll heller så man kan sova med gott samvete, är sååå trött och avslagen. Och ja, såg HALVA Van veeteren, sen kom det nyheter och slog John Blund omkull mig :)

Hej då

2 kommentarer

  1. Camilla skriver:

    Aj då, så du menar att min kära lilla röda (Rosa) har mindre frihöjd är lilla röda kärleken (Ålfen)?? Kan nog så vara faktiskt… Har noll koll på detta nuförtiden… ;o)
    See you tomorrow… ;o)
    Kramar

    [Reply]

Kommentera