NIIICE :)

Leddiger idag och SIMSALABIM, magen är frisk igen, konstigt va, de trodde man inte :)

Hade tidig date med Toja i stan och masade mig iväg odushad och sunkig *s* Nå spela roll, skulle ju duscha, mötet var nämligen på badhuset där vi sen plaskade omkring en god stund och avslutade med varsinn kycklingsallad på annat ställe. NIIIICE :)

Små söta kultblommor finns det med :)E så glad över den nu så NIIICE’iga gården, som ja längtat efter våren och sommaren och gräsklippningen :)  Gräset har redan växt med, och alla blommor i krukorna blommar så fint, härligt. Lite gamla kultblommor ståtar även de runt här och där av alla de sorter.

Hela dagen har sen bara FORTSATT vara NIIICE och MYSPYSIG… och alltid NIIICE med mycket mys och vänner 😉
Mumma middag, nytt Prison avsnitt som grädde på den mosiga dagen *s* (läs fina dagen).

I morgon bitti ska jag på tidigt möte, läskigt, bedömningen av yrkesprovet skall diskutteras och kan ju säga att bedömmaren inte var lika öppen som handledaren och av 4 möjliga dagar att utföra det på hade vi utflykt ena dagen och typ superfullt upp med morsdagspresenter de  andra 3 dagarna, så så mycket möjligheter att sväva ut fanns det då inte….

Sen ska jag tvinga Camilla att fika med mig efter det, ha ha nu vet du det Camilla!

Nu time att puffa på kidsen lite så att de är omklädda till natten innan ”halv åtta hos mig” börjar, ett program de älskar, lustiga barn eller hur :)

hej då

Kommentera