Andra lediga dagen av 6

Lång dag igen, kul att få in så mycket kvalitetstid på dagarna :)

Tidigt startade vi mot staden och badhuset, vimsiga lillebror hittade inte simbrallorna så han fick stanna hemma, men en annan gång! Väninnan Toja och dotter joinade och vi motionerade fläsket på bästa tänkbara sätt och kidsen hade kul.
Efter badet fikade vi gott på Eeat och så är det väl synd att ingen kom ihåg att låsa in plånboken för de höll ”söndagsöppet” på Kapp Ahl och Dillen, och två kvinns på egen hand slutar förstås med en liten shoppingrunda *s*

Hem och andas en timme och vidare på Emils klass-träff, grilla och umgås på badstranden. Grilla kan man mycket, inte bara korv och marsmallows (eller hur det stavas) utan även chips fick vi se.

Grilla

Verkar varit jobbig dag, efter dagsutflykten slocknade barnen och sov nästan hela vägen hem och nu efter grill-träffen såg de lite på tv och sen tog det inte många sekunder Zzzzzzzzzzzzzzzz :)

Mannen som skjutsat golfarna fram och tillbaka bastar och de andra killarna väntar på att de ska vinna tillbaka det han vann igår på pokern (ja de tror att de ska vinna tillbaka det iaf) Själv ska jag bara andas, relaxa och kolla in om årets ”bonde söker fru” verkar vettigare än fjolårets…

I morgon ska vi plantera alla jordgubbsplantor och tomatplantor som vi köpte idag och så grönsaksfrön och lite annat, och mycket mer har vi inte planerat då det kanske är dags att umgås lite med vännerna från väst i stugan sen med (golfisarna).

Härlig dag, hoppas i morgon blir lika bra fast utan annan shopping än lite frön och en par ört-krukor då :)

Natti natt!

hej då

Kommentera