Bubbleroom…service?

Satt på jobbet och kollade Bubblerooms sida och lade in en beställning i natt, när den skulle ”skickas” så måste man tydligen ha Visa kort i Finland, nåt sånt har vi ju inte så lånade snälla Camillas, men NÄHÄÄÄ, nåt konstigt med hemsidan alla numror i månad/år i rullisten där utgångsdatum på kortet ska fyllas i syntes inte så hade man inte utgångsmånad 6-12 och år 09-13 eller vilka numror det nu var, så kunde man inte kryssa i ens.
Ringde och köade länge till Sverige men hon fattade ingenting och menade att det var kanske för att det var för KORT giltighetstid kvar på kortet som det krånglade (pucko, ett kort är giltigt eller så inte, inte mitt emellan, och fortfarande var det hemsidan som inte fungerade men det gick inte hem). Det var allt hon kunde säga, postförskott skulle komma SEN men de hade inte än (märkte ja väl själv..)

Hittade flera plagg som jag absolut vill ha, men samtidigt ledsnar man ju på att använda ett sånt där företag om det inte fungerar, synd för postorder är så himla smidigt och enkelt i vanliga fall, de har dessutom nåt konstigt köp program så om du går till kassan och ska titta vad du beställt så ser man inte det och kan alltså inte heller skriva ut vad du hade beställt, det står bubbleroom strl/pris bara (hur kan alla varor heta bubbleroom?)  så man får söka upp alla produkter på NYTT om beställningen misslyckas, OM man nu minns vad man hade i ”korgen”.

Lägg inte upp en sida för Finnar (ja landet Finland alltså) om man inte kan ge service så att kunder här också kan shoppa där???
Ska se om jag orkar så testar jag igen med snälla Camillas andra visa kort med en par års giltighet kvar då det är ny-förnyat precis nyss, fast funkar det inte (det var ju fortfarande hemsidan deras som inte fungerade då inte ens alla siffror syntes) så riskerar man väl bli portad därifrån när man ringer och skäller på dem för då lär man vara riktigt irriterad… Kan ju beställa hem till nån svensk kompis men det ska man banne mig inte behöva göra när de har en sida enkom för oss och skickar det över gränsen per automatik (ja fast det är kanske ingen som lyckats beställa ännu, vad vet jag?)…

Synd faktiskt då de har snygga kläder i alla möjliga och omöjliga prisklasser…

Dagen har i övrigt varit bra med långprommis, åkte med båten och doppade barnen i sjön och lite annat smått och gott.

ett litet dopp i sjön 

Nu mullrar det massor ute och hela himlen lyses upp med jämna mellanrum mot Mariehamn/Järsö hållet och det kommer närmre och närmre så få se om man får dra ur allt snart?!?

Nattpasset i natt kommer bli som en förlängning på semestern nästan (skojar), bara två klienter som ska iväg på jobb i morgonbitti…

Höst i luften, kolsvart på nätterna… Hela sommaren har man ju gått i tunikor och thights (mjuka kläder) snart dags att klä sig i riktiga kläder igen, sommarkilona gör sig påminda, promenaderna räcker tydligen inte för all sommarfrossa man ägnat sig åt…. Så nu får det vara nog, badväskan packad och i morgon blir det återupptagande av simmandet igen, ska bli skönt att motionera med lite ORDNING igen :)

Over and out!

Hej då

Kommentera