Kalas hela dagen

Kalas hela dagen hade vi igår. Först barnkalas, dvs klasskompisar osv, sen vanligt kalas med mostrar, farmor osv.

tårta

Sen drog vi fram grillen, lade på ugnen och… supermumsig mat åt vi, Ante hade lagat troligtvis världens godaste pepparsås också, en stor succe var den utan tvekan.  8 vuxna och 4 barn delade på mat och dricka. Det blev en sen natt av det hela. Trevligt gäng gjorde ju det hela ändå trevligare, lustiga saker man hör med! Hoppas vi kan ses snart igen, fast utan så många bilar och taxibilar den här gången 😉

en öl före middagen

Idag har dagen gått utan att så mycket har blivit gjort, fint väder har det varit, en långpromenad hann jag med medans barnen cyklade till badstranden och simmade (mannen körde förstås bil dit..inte cyklade)
Kebab, pommes och sallad lagade vi idag till middag, gott. Tack Eva för de frysta kebab-paketen, faktiskt smart att fixa till det hemma så där enkelt :)

I morgon börjar VECKAN, en enda ledig dag på hela veckan, kommer bli en rätt tung vecka troligtvis!!!

hej då

2 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Såg nu att jag oxå bara har 1 ledig dag på hela veckan … fy fan!! Dessutom ringde de från jobbet och dirigerade mig till stans akuten på ett övervak imorgon, skitkul att sitta med en och samma patient utan raster imorgon 7.30-15.30 ….halleluja!! Den lilla jobblusten jag hade for iväg! BLÄK!!

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  åh vad tråkigt, man kan ju iofs åka innan om man jobbar kväll men de e ju inte helt lätt att passa in olika scheman :(
  Men du, du MÅSTE ju få raster ju, kaffe och lunch osv ??
  Tack för igår, blev två taxibilar till sen efter nån timme, så ett himla körande *heh*

  [Reply]

Kommentera