Den gick snabbt

den gick snabbt, väldigt snabbt veckans enda lediga dag….

Hunnit med….? Inte så mycket faktiskt, man blir lite stressad bara av tanken på att det var veckans enda lediga dag.

Rörigt när barnen börjar och slutar olika tider, det ger liksom ingen rytm i dagen och inte hinner man göra så mycket på egen hand heller. Ena började nio och andra tio, dvs skolbil kl.8 och 9. Ena slutade ett den andra två, ena skolbilen kom tjugo över ett den andra kvart i tre… rörigt. Det enda jag hann med förutom den vanliga tvätten och promenaden var typ lunch…fråga mig inte hur jag vimsade bort dagen så men så blev det..
Kul i alla fall att det alltid kommer nån i möte som välkomnar GLATT när de kommer, alltid lika efterlängtade :)

välkommen från skolan

Från kvart i tre till sex när det var dags för fotbollsträning var inte länge, med tur till affären, middags lagning och ätning, så …. svish bara.  Ja efter det har jag hunnit med desto mer, bland annat en grovdykning i chipspåsen *ovanligt*, suck.

I morgon ringer klockan läskigt tidigt, skolan har börjat igen, avskyr dessa tidiga mornar, man blir liksom avvand med dem med det jobbet jag haft senaste tre fyra åren. Nå, själva skolan är ….. ja inte nån ansträngning precis, och ”klasskamraterna” finns det trevliga sådana så förutom den tidiga morgonen och avsaknaden av lediga dagar per vecka så är det ju helt okej. Ha ha och stan får man ju se med, annat än de vanliga shoppingställena man vanligtvis RUSAR in på och hem igen.

Ha de!

hej då

Kommentera