Funderar

Funderar över de närmsta två dagarnas vara eller inte vara, kan man snabbspola månne?

Har varit på möte idag, via Toja på kaffe och skulle sen och simma…men skippade det och shoppade lite istället *ha ha* Ja ja, god middag väntade sen hemma och iväg på fotbollsmatch, där passade jag dock på att promenixa en långer en ist.

Men till problet.. skola 8-16 i morgon, halvtimme körning hem middag hastigt och iväg på föräldramöte till halv sju…fast hinner bara kika in där hur det nu ska gå då båda barnens klasser har föräldramöte samtidigt och jag måste åka sju till jobbet… 20-10 jobb sen. Så alltså 22 timmar ”arbete” 8-nästa dag kl 10…

Mannen i sverige torsdag så alltså från vaket hm och ta emot barnen…. och sen iväg på ett nattpass till, hur ska detta månne gå? Hoppas verkligen inte några allvarliga incidenter sker pga utmattning eller nåt!?! Man lär knappast ha ”ut något” av de efterföljande lediga dagarna….

Nå nå, man överlever allt, nu till nåt roligare. Tänkte på skoj bara visa kontorsfönstret, mannen inhandlade själv nya gardiner häromdagen och det vart inte så tokigt faktiskt (fast ja, nu blev det ändå viktigare att få blomställningen ommålad…) ♥

kontorets nya gardiner

Nepp, ha de fint.

hej då

3 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Men de va ju riktigt snygga, gardinerna!!
  Hoppas du överlever dygnen utan problem! Vad shoppade du idag då?! kram

  [Reply]

 2. Mia skriver:

  Jepps de va faktiskt helt fina. Jo då, ha man överlevt allt annat så e de nog en vattendroppe detta med :) Fast måste försöka va pigg till lördagen, vi vill göra nåt kul off-kids då, har tänkt de redan när de två veckorna med apmycket jobb började att DÅ…ska vi, få se vad bara, pissväder iaf så nån grillkväll ute lär de nog inte bli…
  Kramusar

  [Reply]

 3. Mia skriver:

  just de, shoppade en tröja som jag skulle, fast hittade inte vad jag sökte men nåt iaf :)

  [Reply]

Kommentera