Less på vågen…

Börjar bli förnbannat less på vågen nu, den har stått stilla eller hoppat upp och ner i fyra månader nu, trots promanader, simning osv. Jaaaa jaa, jag vet att jag inte låter chipsen vara men å andra sidan rör jag ju på mig massor (tycker jag i alla fall). Viktnedgången går långsamt, det är helt okej tycker jag och BRA för kroppen men det lustiga är att det alltid stannar ett halv år per samma kilo-intervall, och det sitter sen stenhårt där i flera månader innan det plötsligt blir någon förändring igen.

Nåja, har gett mig fasen på att aldrig mer banta efter ungdomens överdrifter i ämnet (ja det är ju en livstid sen ungdomen men iaf) utan motionera och försöka hålla sig i okej kondition och på det sättet må bra och hålla normalvikt, och så får det bli. Nästa delmål  på 3 kilo känns långt borta efter 4 månaders stillastående, så målet blir att få bort dem och hålla det så under en längre period, och sen när det hålls utan problem ta itu med 5 kilo till åminsone, men deet GÅR ju fasen inte, inte nu iaf???

Måste rycka upp mig nu, (för hur mångte gången säger man det då???)
Så skit samma nu hur trött man är i morgon, sim-väskan är packad, BASTA! (tror ni inte mannen kom hem med en ny påse chips igårkväll efter fotbollen DÅH!?!) Nääh, har ingen karaktär alls vad gäller chips faktiskt, men får väl promenera ihjäl mig då eftersom man inte klarar att låta chipspåsen vara…. Får motionera motionera och motionera… när man ska hinna med allt med mitt schema det vet jag inte men å andra sidan är det höst nu och inget kul att sitta och slappa i trädgården och dylikt ändå så dt kanske blir mer tid över *önsketänkande*…

the-biggest-loser

Slut svamlat, bara blev att fundera på det.

Har haft postorder-ryck igen, ringde ju om mina nya gardiner till sovrummet men de hade slarvat BORT beställningen så fick beställa på nytt… vart en par tillägg som vanligt men jeeesus vilka bra rea-priser jag hittade, HUJ, väntar med spänning på paketet nu… ja och en ny vinterjacka med, helt underbart, med rabatt blev den bara lite på 20€, under halva priset  och det är inga pengar för en vinterjacka tycker jag.

Näpp, dags att rusa på, båda barns föräldramöte och sen vidare på nattskift. Mannen levererar just nu barn till farföräldrar för övernattning, så det är fullt upp som vanligt :)

hej då

Kommentera