Kolla lusten då

Kollar om de vaknar till igen då, om inte annat så för att det är så KUL att blogga och med bloggar.

Har varit ledig  igår och idag, sköööönt trots hosta och diverse förkylningssymptom och gårdagen totalt överfull med göromål 😉
Har mestadels målat och målat och målat och lite annat. Har det mesta klart, bara tv-bordet som ska få sig en ombyggnad nu. Vardagsrummet kommer bli så fint, men det får ni se sen. Ni som varit här vet att det funnits lite svarta möbler, lite vita, en par mörkbetsade bord och en furu skänk, nu blir allt i samma stil. Men mattan ligger på posten (liksom gardiner dit och till sovrummet :)) och soffan kommer hem i morgon så inte klart än.

Skrev ju för en par inlägg sen om de nya gardinerna mannen köpte och om blomställningen som borde målas, den är målad med och det blev en stor skillnad i hela rummet :)

Lite ny färg

Mycket projekt på gång, hoppas tiden räcker till :) Mycket man borde hinna med i helgen med, vänner, bortbjudna till en par ställen, få se vad vi hinner med.

IDAG har varit en sån slappis skönis DAG :)
Toja kom ut och vi.. låg på sängen och åt glass och tittade på film under varsinn filt, barnen såg ut som om de trodde vi var helt från vettet när de kom hem med skolbilen *s*,  underbart slö var man dock sen i flera timmar :)
Stadsfärd och presentinköp vart det sen vid fyra-tiden, träffade brorsan och när vi satt på hesburger (ja de HAR god grekisk sallad *s*) gick Camilla förbi och vi fick middagssällskap.

Nä, dags att ta iu med resten av kvällen och familjen, i morgon är en ny spännande dag.

hej då

2 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Ja, en riktig måbra dag var det i sängen eran :) Måste nog lägga till nya madrasser på min vill ha lista nu !
  Våra är tunna och äckliga, har haft dom i 15 år men köpte nya bäddmadrasser för kanske 5-8 år sen, men det är både spyor,blod och kiss på dom *ryser* man vet inte hur man ska vända dom när man renbäddar för att hitta en ofläckad del : / UFF!! UFFA!! kramis

  [Reply]

  Mia Reply:

  Jupp, bra för själen framförallt :) Ha ha, de finns mycket sruppeliskrappel där på T. men sängar/madrasser har han jäkla bra så inte så långt och de kör hem dem med, de e härligt med skön säng 😉
  Vi tar de igen nån dag och betar av listan…
  Kram

  [Reply]

Kommentera