Vilket JOBB, men nu är den inne!

Jeesus vilket jobb de var att få in soffan… Hela dagen har det tagit mer eller mindre, fick skruva lös ryggstödet på den stora/rundade delen OCH riva huset typ, såga ur tak/vägg i ovankanten av trappan. Det är lågt men så lågt trodde vi nog inte, men nu vet man… Så nu återstår att lappa huset igen då, men det får bli en annan dag!

Vår gröna soffa

Fin e den och SUPERSKÖN, riktigt dun i kuddarna, antar det blir många sköna kvällar i den där och säkert somna med.. Den var grönare än vi trodde på bilden vi ”köpte” den från men det piggar upp lite och enormt så stor den är, man kan med mycket rum äver sova en par personer i den, utan att ligga på hörndelen med. Härligt. Nu återstår bara att hämta ut mattan och att möblera om, bara vi skulle få ut skänken som vi har lagt till salu i tidningen med…

Blev bortbjudna på supergod lasagne-middag igår, seeent vart det och många öl och herrarna och barnen badade bastu… seg dag idag men det var trevligt så lite seghet kan man gott ta :)

Nä, nu bara vänta på kebab leveransen till stan, vi körde ordentlig lunch (eeh, halv två) med kycklingfileér och ris och curry så nu blir det mumma skräpmat från Ali´s istället. Ja och så måste vi ju checka tv i soffan ikväll istället för i sängen 😉

hej då

8 kommentarer

 1. Eva skriver:

  Skiitfint!! Önskar man hade ett så fint stort hus att inreda!! Du e på gång hela tiden o fixar o donar…inspirerande!! Håller med dig..man borde skriva mera i kommentarerna.. Jag tar åt mig av kritiken :( Jag läser ofta men ibland känner jag att jag inte har nå givande o skriva..men i fortsättningen ska jag iaf skriva nåt..*L*… Kika gärna in till mej… kramis vännen

  [Reply]

  Mia Reply:

  Joo, fast hade man en massa pengar så gick de ju ändå smidigare, MEN å andra sidan e de lite kul när man målar och donar själv med, och tack och LOV för blocket :=)
  De e kul med kommentarer, de kommer man inte ifrån, man får en kick att både skriva och att läsa andras.
  Kram

  [Reply]

 2. Erika skriver:

  Va härlig den ser ut :) Ser ut o va ”lättsomnad” 😉

  [Reply]

  Mia Reply:

  Den EEEE, såååå skön å så stooor :) Och idag blev resten av rummet klart med, superskönt.

  [Reply]

 3. Marina skriver:

  Så härlig soffa! Vi vill också ha en ny… men vi ska ha en som i ett U, så vi får varsin divan. Sen en 60″ på väggen, PLATT då ist. för den här tv’n som är 1,5 m djup typ. Men men, först måla väggarna o byta golv. Så det dröjer väl… Varken jag eller Peke har inspiration o lust till att rusta. Jag vill gärna inreda, men spackla o slipa är det värsta jag vet… :(

  [Reply]

  Mia Reply:

  Ja den e härlig, fast inte ny inte, bara för oss :) En ny soffa i kvalitet kostar mer än det smakar. Jösses 60” platt kan inte va billigt, vår e 47, tyckte den va dyr, fast vi har inte lika stort rum som er heller. Vi tänkte tapetsera om men tyckte sen att det var så pass nya/fräsha tapeter där så de får vara kvar.
  Har du nån färgplan i huvudet va du vill ha för färger?

  [Reply]

 4. Marina skriver:

  Åh jo.. ljusa väggar (ev. fondvägg den fönsterväggen), moccafärgad soffa, mörkt laminatgolv, svarta smideslampor… Ganska basic men lugna färger, man kan piffa upp med gardiner i rost/guld lr liknande.

  [Reply]

  Mia Reply:

  Åh ja de låter härligt, älskar mocca/rost/vinrött… Kommer bli asläckert det där :)

  [Reply]

Kommentera