Hur tänker de nu?

Hur tänker man om man missunnar andra att ha vänner, ja vänner kan man ju ha men de ska helst vara ytliga då och inte komma närmre än ”tjena hur e de?” eller ”hej hej”.. för att inte vara något hot mot den egna sfären???? Och om man mot all förmodan ska HA vänner så ska de vara av samma kön….DET är helt uppenbart i alla fall (sådana ideér kan inte bero på något annat än att de som anser så inte klarar av att ha vänner av motsatt kön utan att hoppa i säng med dem, eller åtminstone försöka hoppa i säng med dem, för någon annan orsak finns inte till att skilja på vilka vänner man KAN ha!
Men å andra sidan är det ju bra att veta vad de söker av de vänner av motsatt kön som ibland kan vara okej att ha som vänner, så klart då DERAS vänner och inte ”dina”).

Nä, man förstår inte allt och ibland är det nog TUR för sånt vill man nog inte förstå heller!

Något måste ju vara duktigt fel i den egna vänkretsen om man är svartsjuk på att andra har vänner?? Eller?
Eller är det så att genom sig själv känner man andra? Om man själv inte kan hålla vänskap på en bra nivå utan att hoppa över skaklarna, då är det inte heller konstigt om andra inte får ha vänner? För det är ju så de säger de människorna, att de är ”vänner” när de går för långt.

Nä, ledsamt att föra över egna dåliga egenskaper på andra, DET är det vilken orsaken än är!

Hej då

2 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Killkompisen jag hade var inte ok … fast sen när jag berättade att han är bög så var det så himla ok mitt i allt :) Mysko!

  [Reply]

  Mia Reply:

  ha ha, ja med andra ord rätt träffat på spikhuvudet i syftet/oron över att ha vänner av andra könet…….

  [Reply]

Kommentera