Lite av varje

Helgen över, har hunnit med mycket…

Steg upp 6 på lördagen. Killarna åkte på fisketävling (gick bra) jag och Elsa åkte till Eckeröutställningen där jag satt hela dagen och skrev så pennan glödde. Hem och duscha och iväg på trerätters restaurangmiddag, vidare till Östernäs och de andra och date med Toja och från det ut på krogen…e typ 6 år sen jag var dit sist. Inte så stor skillnad från då och nu, till och med endel samma människor som såg nästan likadana ut som då 😉 Hemma mot 5…

Sova 3 timmar sen åkte vi till Eckerö igen och passade på att sno åt mig Dezzan i ringen :) Cert och BIM vart resultatet, riktigt extra kul med tanke på att hennes mor fick sitt första cert också i Eckerö i joniorklass och var BIM fast det var för 7 år sen :)
Sliten och trött så inte helt i utställningsskick men who cares…

 eckeröbirbim

Uppfödarklassen blev 1hp men vi åkte hem iaf…. gänget fortsatte dock in i finalerna senare och det blev en favorit i repris…
BEST IN SHOW :===))))))
Camilla tittade in med alla tröjor vi hade glömt i Eckerö och åt middag med oss, thanks.

Film dags var det sen, tröttheten slog till rätt bra så skönt att se en bra film, The proposal såg vi, rolig och romantisk film.

Nu dags för ännu en arbetsvecka.

hej då

Kommentera