Shoppingdille…..

Jaa, vilken dag det blev igår… Slutade nattvaket tio, in till stan, köpte ny jacka och en tröja (för arbetsklädselpengen). Sprang förbi ett snyggt nagellack och en par ögonskuggor i ”för mig ny färg” också på väg till parkeringshuset… Vidare och shoppa nya soffkuddar, fint blev det, dock 3+3, de hade inte alla 6 i samma ”mönster”, men det behövdes, våra gamla var säkert 7 år gamla och passade inte i ”nya” soffan.
Lunchade med mannen och sen hem.

Skulle vila och ta det lugnt, satte potatisen på spisen och knäppte på filmen Twilight och hann se 30 minuter så ringde mannen att hans bil stannat och jag måste hämta honom och Emil. Elsa och jag iväg till stan, så ringer han att de fått igång den och körde mot Gölby (det var till Godby efter gummiskor till Emil de skulle), nå..han vågade inte stänga av bilen så de körde ända till Hammarland igen där vi packade in oss i Volvon och drog mot Godby (blev nog många kilometer körda igår), det var INTE meningen att jag skulle med, det hade varit bättre så… fått nåt dille de senaste dagarna och tycker det ropar Mia från alla fina saker de fått in nu på hösten *garv*. Med vart vi allihopa och OJ där fanns förutom Emils fina nya gummiskor även ett par stövlar och ett par ”kängor” som inte bara ropade Mia utan var bekväma också…. Klockan vart så mycket att det blev även middag ute sen.

Ja men de e väl klart de fick komma med hem..båda två till och med (nu håller hon på blir helt galen kärringen) 😉

lite nytt

Mannen älskar såna hära ”skor” och förstår inte riktigt varför man inte kan gå i dem till vardags, handla på Hugo och sånt där… Njaaa, jo visst men det är inte riktigt några promenadskor att skjuta på rullstol under en promenad osv på jobbet och inte rusar man väl fram lika obehindrat i dem annars heller om man säger så… men nån gång kanske…

Kul var det, idag kan jag inte förstå denna shoppinghysteri, det har liksom gått över nu… 😉 Nåja, lite nytt skadar ju inte så bara njut av det då.

Idol… vet inte vem av oss som somnade först men ingen lyckades se det iaf.

Ikväll blir det kalas, 40+40+ kalas (ja en 40 och en 41) och bröllopskalas med samtidigt, dryga hundra personer. Undrar hur det ska gå, vet inte HUR jag har sovit men nackspärr har jag i alla fall, ont….
Föresten nästa helg är det igen 40 års kalas…börjar bli mycket festande här, jag som typ inte varit på kalasanden på 5-6 år….

Nä, nu ska jag pimpla kaffe och se klart på Twilight filmen, sen ska jag (ja jag ska rusa över nedrevåningen med dammsugarn) bara fixa och dona, måla naglar åt mig och Elsa, färga utväxten i håret och bara VARA :) Boysen står på nån strand och kastar kastspö de, Boviksdraget idag.

Tjungeling!

hej då

4 kommentarer

 1. Eva skriver:

  Suuuperdojjs..*avis*….!!

  [Reply]

  Mia Reply:

  Ja de va faktiskt fina och för att vara på Åland rätt hyfsat pris med.

  [Reply]

 2. Toja skriver:

  Satan va snygga pjucks!!!
  Farligt med lönetid och nytt i affärerna och lite höstsegt psyke!!! man får så mycket anrop i butikerna då :)
  kramis

  [Reply]

  Mia Reply:

  Mmm, och BEKVÄMA med, till och med JAG kan GÅ i dem med :) Jupps, tur att de har gått över igen, var två dagar med anrop där, fast tur man har lite vett när det händer, gammal är äldst eller vad det heter…. 😉
  Kram

  [Reply]

Kommentera