Nu jäklar har det försvunnit

Nu..så där bara..poff…släppte all surhet 😉
Äntligen! Fråga inte varför eller hur för de har jag ingen aning om. Tack och lov att det kom tillbaka det glada humöret som mer är jag än den deppiga skiten som var på besök här en par dagar..

Två ljus på snedväggen i kontoretVåra våra små orange’a änglar då…., de var inga änglar igår när NÅGON sket två gånger uppe på golvet mellan sofforna..då var man inte glad. När man just städat och så frågar karln om man kan gå och ta bort lite kattskit för det luktar, så förstår sura jag inte va han PRATAR om för jag var ju nyss??? Ja ja, de va en ny färsk historia så självklart att det LUKTAR *morr*. Nu hålls dörren väl stängd dit en par dagar, det brukar bryta såna där fasoner.

I morse ännu satt jag och surfade lite och bara drack kaffe och blev sittande och fundera på ynkliga människor som tror att de är alena i universum eller nåt och att hela solsystemet kretsar runt just dem, hackar på alla runt omkring och anser att allt som händer som inte är bra är någon annans fel, ja så som man gjorde typ när man var fjortis och inte försod bättre.  Varför inte ta hand om det man har innan man mister det med istället? Sen när jag hade funderat klart på det så blev jag lite gladare, såna där äter på ens energi och tar musten ur allt runtomkring dem, vilket å andra sidan självklart förvärrar situationen för dessa människor då de tappar fotfästet ytterligare lite genom att ingen orkar, tack och LOV att man inte är så funtad eller omger sig med såna människor, hurrayyyy….  Ja nåt annat kan man ju egentligen inte säga tyvärr.

Mannen är idag i sverige och hämtar pryls, vi har länge sökt en altandörr (ja ja vi har ingen altan men de ska väl bli nåt nån gång av materialet som legat staplat ute här i en 4 år eller nåt *s*) Vi ska ju riva väggarna i rummet bredvid köket, det måste ändå isoleras osv så då ska det dit en altan dörr färdigt. Iaf så har vi inte hittat nåt okej, men idag bara kom den över honom, ha ha, nä men de va nästan så, så nu kommer det hem en altan dörr, bra de så kanske vi får nåt ryck och börjar. 

Han hann inte via rusta idag, får bli nästa vecka, såg ut bordslöpare som ska va istället för de där tabletterna, fast över bordet då, vill ha förnyelse för vi har varierat med vanliga löpare och svarta tabletter ett år snart. Sen hittade jag en matta som torde passa bra här i kontoret med, för under tvåhundra kronor, fasen de får man inte ens en dörrmatta för på den här ö’n och där får man en stor fin matta, spelar ingen roll om de inte e lyxkvalitet, helre en fin billig som man kan byta om en par tre år än en man inte vågar gå på ifall den skulle bli förstörd.
ljusen på väggen i kontoretMen till kvällsmat ska vi iaf äta varsin McDonalds burgare, de ska bli gott :)

Jag bara väntar nu att få kasta ut julen, bara kan inte göra de före efter julutsopningen, herregud de vore ju oshysst mot kidsen, men sen ni, då åker de ut :)

Har hängt upp alla ljushållare på väggarna i kontoret idag, fick äntligen hem gips-pluggar igår så idag kom de upp, jädrans va sniggt de vart :)
Ljusskygg som man är, ha ha nä men ÄLSKAR ljus, avskyr lampor, ja inte små söta fönsterlampor eller andra milda lampor men starka hårda lampor, så länge man kan elda ljus så eldar jag (menar på sommarn är det ju ingen vits men så länge det är mörkt nog iaf)

Elsa är hos farmor, de är till stan och hämtar nån vinst som hon vunnit, nån skriv tävling eller nåt som hon vunnit, jösses va mallig man kan bli, tänk hon är bara sju år men smart som attan. Mors huvud har hon i de här iaf, har alltid haft lätt för mig i skolan, lära, läsa & skriva osv. Svårare är det då med sonen som tragglar på, har faktiskt haft en diskussion med mannen och farmor idag, hon ska hjälpa nån dag i veckan med det här, det är SVÅÅÅRT, mannen har nog tålamod med detta men sämre med tiden men jag har inte tålamod :( Vet inte HUR ja ska göra ens för att förklara det så att han förstår?? Har man lätt för sig så är det tyvärr rätt svårt att sätta sig in i hur det är att inte förstå, ledsamt men så är det tyvärr, tappar tålamodet efter femte förklaringen och även om man inte säger nåt så känner han ju förståss att man härsknar till. Tack och lov för farmor, hon har ett oändligt tålamod med alla barnen och är en ängel på att vrida till det på nåt sätt så att poletten trillar ner för dem :)

Nu ska ja torka köksbordet och ta en sväng via mitt andra jag tvättmaskinen-tumlaren, bäst att se till att få det gjort i tid så att man kan bevara det goda humöret även när karln och dottern anlänt :)

Kanske hinner sitta och leka lite med programmet jag laddade ner igår med lite tur, Goldwells Salon Styler Pro hette det, ett häftigt program där man kan testa massor massor med olika frisyrer och hårfärger osv, de va skoj. Gjorde bara lite HASTIGT och testade lite igår…kanske man skulle lägga till lite mer hår????

Ha en trevlig kväll och helg, själv ska jag jobba hela helgen men ‘who cares’ sen kommer fyra lediga veckor på det så !!!

Puss och kram och nyp i stjärten

2 kommentarer

 1. Gunilla skriver:

  =) gött att du mår glad igen =)

  jäla va fint det blev med ljus på väggarna… dom översta, var kommer dom ifrån ??? skulle nog passa i min stuga tror jag =)

  kram från mig

  ps hälsa Elsa att jag har ett brev till henne från Elina…

  [Reply]

  Mia Reply:

  Ja de e skönt, allt blir ju liksom dubbelt jobbigt när man e härsken. visst blev de fint, ha ha, de kommer från Ronnie, alltså Tillfället, kan åka och se om de finns kvar, han har ju egentligen samma leverantörer som Rusta och de annars.
  Ja de ska jag göra, jätteglad kommer hon att bli :)
  Kram på dig.

  [Reply]

Kommentera