Snö i massor

Snö i massor kom det i går. På väg till jobbet gick det SAAAAKTA, kunde inte köra om för det var ingen sikt bara ett stort vitt moln av snöyra. Hemvägen var ändå värre, såg ingenting…fast närmare hemkommunen så blev det rätt humant, snöade inte och var inte taskiga körfält :)

massor med snö

Pissig dag har det varit idag, känns som ”min piga hade också en piga” vore melodin hemma hos oss… jobba, skola och så allt annat ska man göra, allt julstädande är ett minne blott, efter mina tre arbetspass slapp man inte ens in på toan sånt berg av kläder det var slängt på golvet, ja och samma visa runt hela huset, varför är man två om man inte delar på sysslorna egentligen???????????

Nä, såna hära dagar känns det som kvitt eller dubbelt, hissa eller dissa, who cares…kan lika bra vara på jobbet JUH!

Ha de!!

Hej då

1 kommentar

  1. Toja skriver:

    …samma här, varför vara 2 till pappers, en jävla synvilla är vad det är bara!! *arg*

    [Reply]

Kommentera