Mest bara jobb

Hinner inte med alls för tillfället, bara jobb och jobb och två tenter på kommande i skolan.

Med mat och motion går det si så där…maten går bra (läs: ingen chips ;)) men motionen hinns inte alls med som den borde. Nåja, vikten går neråt så det är ju huvudsaken!

Barnen har iaf skoj, snökojor, skridskor och annat roligt utomhus, jobbade hela helgen då har de varit med mannen och lagt saxar och pilkat (dock utan större succe men likväl skoj)

I söndags när jag kom från jobbet hade resten av familjen kastat ut julgranen, oj oj så skönt det kändes :) Vi började lite smått plocka i rummet som skall rivas och renoveras också, känns givande och inspirerande :) Tapetseringssugen igen i vardagsrummet men försöker behärska mig och har till och med låtit bli att nämna det för mannen då jag vet att han tycker det är onödigt just nu 😉

Nu jobba vidare då…. I morgon dubbla tenter (varav matten kommer att kuggas då det inte funnits tid att plugga och prioriteringen satts på att skriva bra i läkemedelsläran istället, ett ämne som intresserar i motsatts till räkning ;))

Kommentera