Ny vecka

Ny vecka, varit ledig flera dagar och nu inne på sista dagen.

Med vikten går det si så där….. 400g upp igen e resultatet på veckan men det är inte så konstigt då vi drack flertalet öl i lördags och slurpade i oss en stor chokladplatta när vi hade middagsgäster :)
(ja ja, det ena leder till det andra…och det tredje… sa  den svage när hon hittade en påse sega ormar och dylikt i skåpet dan efter…osv…)

Trevligt var det, middag och så skulle vi se en film efter, göta kanal 3 var det meningen men det var så dålig kvalitet på filmen så vi bytte snabbt över till en annan film, synd jag inte visste om kvaliten, då hade jag kunnat kolla upp vad det var för filmer i burken, nu blev det lite hast-val över det hela… Men filmen blev iaf sedd och helt dålig var den inte trots allt.

Maja, eller tarzan kallad kanske, mystiska sovplatser väljer hon, uppe på garderoben i sovrummet, högt uppe precis under taket, hon får hoppa från byrån via ovansidan av sovrumsdörren för att komma dit…

Ha ha, kolsyrepatronen slut i wasser maxx’en redan, jeesus, har druckit si så där 50-60 liter vatten på 25 dagar, men det märks att man vant sig, höll på fick abstinens igår så mannen fick åka och hämta hem en platta ramlösa :)

Nån träning har det inte blivit, denna vecka kommer det inte att finnas tid heller tyvärr men men, nån gång kanske man kommer igång :/

Hmm, fick nåt fnatt igår kväll iaf…lade in en beställning på HM… e väl typ 15 år sen jag shoppat kläder på HM sist, men hittade sånt jag blev helt såld på så bara hoppas man kan ha det nu också, HM har ju en tendens att ha VÄLDIGT små storlekar om man säger så *lol*

Ha en bra vecka!

2 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Härriguuu vad din blogg segar!!! Både att logga in och sen kommentera?!
  Men tänkte iallafall berätta att jag inte ens öppnat HM katalogen ännu :) känns som om det inte är ngn vits sen sist jag beställde och inte ens orkade skicka tillbaka pygmeplaggen :)
  Å andra sidan så är det stor rasvarning i min garderob så jag ska låta bli att köpa!! (kommer ju att hålla länge den tanken)

  400 gram upp är NADA!!! Det kan va att du ätit lite mer salt och samlat vätska eller att du pissat dåligt osv. Man kan faktiskt skylla 400 gram på allt möjligt :)
  kramis och tack än en gång för middag och film!!

  [Reply]

  Mia Reply:

  mysko, hemma (å jobbet) funkar den alltid bra, kanske nåt temporärt nånsstans….
  ha ha, jaa, de e tio år minst sen jag shoppade på hm tror jag, men ska ge det ett försök, hittade nämligen två (ja olika färg, kör på två när ja gillar) långärmade tröjor som går över rumpan-precis som jag vill och hittar aldrig långärmat, så jag körde på av den orsaken.
  jo men de e alltid trist när de går uppåt…men de e borta igen nu, på väg åt rätt håll igen, ÄLSKAR min sodastream, älskar ju mitt bubbelvatten och nu e tillgången optimal, småäter inte när jag har vattnet och inte blir småhungrig mellan målen :)
  Tack själv, till nästa gång ska jag säga för hoppas de inte dröjer så länge igen nu :)
  kramis

  [Reply]

Kommentera