Snöhelvete och loppisfynd

Börjar (nä det var en lögn, det var länge sen) ledsna på denna eviga SNÖ som orkar dimpa ner från himlen :( Så fort solen visar sig och vägarna blir lite bara så väcks man dagen efter av ett ständigt snöande och vit mark igen.
Hit med våren NU!

Har iaf kommit igång med promenerandet igen, massor med bra ljudböcker i lager som bara väntat, har avverkat en redan och skulle tid finnas hade jag nog begett mig ut idag med för att börja lyssna på nästa bok i serien…nej men idag SNÖAR det …. och så är det middag och fotboll på schemat, för barnen då inte mig 😉 Möte samtidigt som träningen så att utebli är inget val denna gång :(

Sista helgen jag jobbade promenerade vi massor, ett varv via den lokala loppisen hann vi med också, fyndade (tycker jag, dock inte mannen) en SAMSONITE resväska i bra skick och storlek för FEM EURO!! Om inte det är ett fynd så vet jag inte VAD som är ett fynd 😉

Praktiken börjar gå mot sitt slut iaf, inte alls min ”grej” dock börjar jag trivas med gänget nu när jag lärt känna dem, finns några rara gamlingar som etsat sig fast. Rätt intensiv praktik har det ändock varit, ryggskada, bruten arm, dödsfall och annat har infunnit sig på schemat… På fredag börjar yrkesprovsveckan, hujeda mig…..

Avslutar kvällen med senaste Wallander filmen ikväll, det har JAG bestämt 😉

Annars då… njaaa…börjar få vår-panik, vill tapetsera om, köpa nya gardiner och …och…. och så damp det ner en Jotex katalog med massor av ”åh neeej, den bara MÅSTE jag ha” saker….hmmmmm

Kommentera