Vårkänslor

Vårkänslor får man numer av vädret, mesta snön är borta, solen lyser de flesta dagar i veckan iaf.

Såna här äckliga saker har tydligen vaknat till med :(

Annars är det full fart, timmes långa promenader med suveräna ljudböcker i lurarna varje dag som inte andra planer finns. Nog funkar det alltid… dryga 8 minus kilon sen 5 januari, alldeles perfekt och lagom takt. Sporrande är det så klart med de nya HM gänget i garderoben, tröjor o.dyl som jag bara älskar, klart man vill de ska sitta så bra som möjligt  😉 Man får hålla klickar-fingret i styr bara (borde blocka postorder sidorna *moahaha*) himla spännande att beställa kläder i mera normala storlekar än man gjort tidigare många år, man blir liksom lite i ”farten” med allt man skulle vilja ha :)

Näe, nu iväg mot staden, simning med en kompis står på dagens schema.

Tjungeling.

Kommentera