Lite rundvandring :)

 

5 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Oooj :) Alltså du kan ju ALLA namnen på pellisarna :) grönskar det redan sådär frodigt i köket? Häftigt :) kischebäääbisarna är så schööta!! pst! har 6 någge värmeljushållare i glas, ikea från 2008 tror jag, ROSA men i olika mönster, vill du ha dom?!

  [Reply]

 2. admin skriver:

  Nja, har en par tre som inte har nåt namn *s* Det grönskar nog….så mycket att de håller på går mig på nerverna, ett evigt vattnande och svängande och skräpande och trångt…. underbart att få ut det mesta nu så man får städa upp.
  Ha ha, ja det behöver du inte ens fråga, sånt e mer än välkommet, älskar ju sånt :)

  [Reply]

 3. admin skriver:

  Så där ja :) Nu har ja fixat och donat me mina plantor och klämt ihop och planerat så japp, tre tomatplantor står här och väntar på dig Toja :) En bifftomat och två sorters körsbärstomater. ok?
  Kram å kräm :)

  [Reply]

 4. Toja skriver:

  Täänks :) låter perfekt det ju !!

  [Reply]

 5. admin skriver:

  Jopp, ska du ha nån chili planta med? (går bra ha i vanliga tiolitershinkar om man borrar några hål i botten även de trivs bra i växthuset sen när de blir varmt nog)
  Tar med dem till jobbet helst i morgon isf, i helgen annars men då får du bara ta dem ur bilen. Har lite utrymmesbrist och har kastat ut nästan allt mitt så läääängtar efter plats att BO igen nu :)

  [Reply]

Kommentera