Sönderklippt och hoplimmad

Livet står still idag, det känns så, hackat som malet typ, som om allt stannat upp och det kommer att vara måndag mitt i dagen resten av livet. Känner mig RUTIGVilken lång dag det har varit redan och då är klockan inte ens två ännu? Vi hann bara stiga upp i morse så slocknade elen, tur man e ”ljusoman” så hade redan vid halv åtta hunnit tända ljus i både kontoret och köket så det var bara att flytta några sedan, till toan osv så att barnen hittade sina kläder och kunde göra sig i ordning. Skulle göra så mycket idag, men utan ström funkar ingenting, ja datorn funkar ju en timme eller nåt men hade den med i sängen och kikade på en film igår natt så den var redan urladdad…. tog mannens dator och satte på en film i den men förstås så hann man ju bara se så pass att det blev riktigt spännande så tog strömmen slut i den med. Elvatiden kom strömmen tillbaka fast då hade jag redan fastnat i ”slowmotion” här och kommer inte igång igen…

Ännu mer dämpad kan man ju bli när man tittar ut….blåst som sjutton hela natten och ännu gör det det, OCH regnat så med andra ord är den fina snön och det underbara med att allt är RENT nu ett minne blott, nu ser man gruset på vägen, gräset på gården och så vidare, inte vidare nice faktiskt.

I morgon ska jag vara hela dagen i skolan, gå igenom allt vad de tänkt att vi ska veta innan vi börjar, kan bli en lång dag såg det ut på schemat, två timmar skulle vi diskuttera nåt helt underligt, R som ska gå i samma klass och som jobbar på jobbet fattade inte heller vad de menade att det handlade om, ens! Måste se till barnen har nånstans att va också efter skolan då det här skulle ta rätt länge av dagen.

Pratade med min goda vän i Huddinge idag, önskar man kunde åka dit och kidnappa henne lite så hon fick komma bort och få lite perspektiv till allt en par dagar, men gud när ska man hinna det, dagarna är lika fullbokade MED semester som UTAN :(
Det var iaf väldigt trevligt att prata med henne, även om strömmen i telefonen tog slut rätt snabbt då den inte varit i laddarn i natt och sen kunde den ju inte vara där då ingen ström fanns.

Nu ska ni inte tro att det var menat som nåt negativt inlägg även fast det kanske kan låta så, är bara så hemskt SLÖ :)

Fast kan kanske fortsätta med det, bara vika lite tvätt och rusa runt med snabelsugarn lite och sen micra lite mat, jobbade igår så mannen lagade spagetti med köttfärssås som räcker även tills idag, äter det SÅ gärna, hans köttfärssås är hela familjens favoriträtt, mumma…

Dags att brygga lite kaffe nu, så kanske kicken sätter in *knappast*, kanske man borde käka nåt med, glömmer alltid att äta när ingen annan är hemma, fast kaffet skulle jag ALDRIG glömma, blir alldeles vansinnig om jag inte får mitt kaffe när jag vaknar, skulle kunna åka till Tornio efter om det så behövdes 😉

slaskiga kramar får ni idag :)

1 kommentar

  1. Marina skriver:

    jaa du, det är ungefär detsamma här också idag. Vaknade och såg eländet GRÖNA gräsmattan… Och på framsidan bara is. Lortiga hundar=lortiga golv tänkte min hjärna och kopplade automatiskt in på surhet som 10 citroner ungefär. Nåja, efter Ida kommit till dagis tänkte jag att jag tar väl en tur i skogen med Åsa och några av hudnarna, dne vägen är nog is och snö på… Men nej då, de sjönk ner i ungefär 2 cm gegga på vägen. Inte förrän inne i skogen var det is o snö på vägen! Så t.o.m. Allans mage, som ju ändå är en halvmeter upp, var helt jäkla smetig :( De fick ligga i hundrummet några timmar, men de måst eju iaf ut o pinka då o då. Så det var mitt dagens ”goda” humör.

    [Reply]

Kommentera