Ledig helg

Äntligen hade jag en ledig helg, känns som länge sen sist.

Var till nya grannen och firade att hon jobbat 25 år på Holmens, fast snart slutar hon där så blir det börja om på nytt med räkningen :)

Hela söndagen har gått åt till att skola om sömntutor och några chiliplantor. Måste lägga in en bild på Mr.Wren, det måste vara en av de vackraste pelargonerna… typ. Black Jubilee har enormt vackra blad men blommorna i sig var inte så häpnadsväckande, men det håller sig ändå till att vara en favoritsort.

I morgon arbete och möte, sen ledigt en vecka, vad skönt det ska bli. Har inte hänt nånting med mitt växthus, förutom dörren vi la in i fredags (ja den ska fixas ännu men nu just är prio att få igång huset i användning)

Ser lite lustigt ut med handtaget, men dörren är kapad nertill så så får de bli, ska bygga nånslags trappa utanför i alla fall sen, men till utside-fix får det dröja.

Ha de bara BÄST :)

Tjingeling

/Mia

Kommentera