Håller tummarna

Muntrar upp mig själv en halvdålig dag (till och med tappat vattenkannan i golvet så den sprack så nu måste vi skaffa en ny som kanske inte ALLS är lika ”bra” som min gamla…)

Den här skulle passa ypperligt i mitt fina växthus sen :)

Utlottningen sker på den fina blofggen ”Blomsterdesign”, länkad från bilden och i länkfältet.

Och när jag ändå är i farten så måste jag göra ett försök på den här tävlingen också, ser ut att vara härliga böcker som sälkert kunde hjälpa mig att inte göra de STÖRSTA missarna :) Dessutom finns där en bok om växthus med, nåt som är ALLDELES nytt för mig men som ni vet ett av mina hjärtebarn.

Denna tävling finns på en blogg jag följt under en tid redan, som heter ”Trädgårdsdrömmar”, även den länkad från bilden och i länkfältet.

Sist men inte minst måste jag lägga in uppdaterad bild av växthusbygget, varit ute och målat slut på kinaoljan igen, samt en liten på några små vänner som tjuvstartat sommarn lite som får stå ute på sanden i växthuset idag på dagen, så varmt och mysigt där inne :)

/Mius

Kommentera