Mors dag

Mors dag här för oss som hör till den finska sidan.

Blev väckt med kaffebricka, mackor och en gullig familj :)

Solen har sen lyst hela dagen och underligt nog fick jag världens städdille… så less på all jord och alla småkrukor, nu finns bara en ”ugnsplåt” med plantor kvar i farstun och den bär jag ut på dagarna. (ja och alla de bebis-små plantorna som står på byrån i kontoret under lysröret).  Tvättat fönster på alla fyra sidor i kökets 9 rutor och farstuns tre, så dagen har gått… Väntar mina nya gardiner som jag beställde men de skulle komma först i juli så det fick bli förra årets sommargardiner i köket och till farstun sydde jag nya.

Behöver skoskåp i mängder och önskar den dagen då hall renovering stod på schemat kom snart, där ska va skåp och skåp och skåp, förvaring är bra, avskyr när allt är framme som det är nu. Inte så lätt med väldigt liten yta men planen är fläktskåpsmodell hela vägen ovan fönstren och så vidare, tänk vad man kunde gömma bort där….. ooooj oj. Fast det tar nog ett tag innan dess, onödigt att renovera när taket läcker.

Mannen grillade oxfile som han marinerat med egen marinad igår, gjorde en uuuuuunderbar pepparsås och potatisgratäng, oj oj vad gått, han kan min plutt :)

Iaf. Toppen härlig dag, i morgon möte på dagen och sen en par vaknätter så då är man väl inte närvarande mentalt på ett tag igen :)

/ Mia

Kommentera