Supertrött

17 timmar jobb och över tre timmar bilväg på ett dygn var nog inte så bra när man har svårt att sova dagtid…. En natt/14 timmar kvar, sen ledig *skönt*

Har inte gjort nåt annat idag än varit ut och tittat och vattnat lite (jo, sådde två frön av Djungelgurka och en liten mjölkförpackning till med Oregano, den växer så fint ute och det är en god krydda så). Här är lite växter:

Och lite jordkällare….. oj oj….:

 

Nu väntar jag på mannen så att han får komma hem och pyssla om mig (läs grilla lite och se till att vi får mat *s*), sen ska vi åka till svärmor på samma gång jag ändå åker mot jobbet så att hon får en till tomatplanta, de tomater som ska vara ute, frilandstomat hette de, har jag haft tre stycken i en balja och de börjar trilla och mår inte så bra där så bäst att dela på dem så hon får sätta sin lite svalare (är nog för varmt i växthuset för dem, men vägrar ta in dem igen)

Ha de bäst.

/Mia

2 kommentarer

 1. Linda skriver:

  Vilka fina bilder! Och tack för tipsen på kryddväxter. Ska ge mig i väg nu och se vad jag kan hitta på plantskolan. Det hade ju varit roligt att så själv, men det är liiite sent påtänkt för i år – vill ju att det ska se maffigt ut med en gång 😉

  Solsken
  //Linda

  [Reply]

 2. admin skriver:

  Tackar :) Några av våra örter har vi rätt och slätt köpt på S-market och grävt ner, såna i kruka, de har ett rätt stort urval här iaf på grönsakshyllan.
  Kul när de e maffigt och gärna växer fort.
  /Mia

  [Reply]

Kommentera