Storm

Hå hå, Juni kommer med STORM…

Har sprungit hela dan och surrat om och surrat om och fäst fast fiber duk. De stora petuniorna i järnbyttan ser ut som ett spöke, en träram med dubbel fiberduk och säkert 25 klädnypor, var femte cm typ för stormen river upp gång på gång.

Har inte ens varit in i växthuset idag, det har svårt nog att hålla 11 grader som det är så öppna dörren tänker jag inte göra, elementet har varit på dygnet igenom där nu. (nu hade säkert fläkten varit effektivare)

Var så glad i går, toppenfint lätt regn, slapp vattna, och frilandsgurkan har grott under fiberduken likaså majsen… men men, säg den lycka som varar för evigt som det så vackert heter.

Äntligen kom regnet då men det hade väl räckt med det, nej, nu regnar det massor, det blåser nordan och är 7 grader!

De här kallas DEPRESSIONSFRAMKALLANDE :(

/ Mia

Kommentera