Skolan då

Var på första informationen till skolan igår, säger då det att JÖSSES vad träligt det var, sitta på en stol i en timme bara var en bedrift som heter duga, obekvämt och träsmak i arslet….. Mycket väntande och bara ”vara”, vet inte om man blivit för stressad som människa men när man tänker att ”fan, va gör man HÄR och ingenting gör när man kunde gjort en massa annat vettigt”.
Man får nog vara glad om man står ut med det där men det kanske blir lite mera fart på det hela senare, förhoppningsvis!

Annars har ja inte så mycket att komma med idag, Mödis åkte just iväg med Billy till Estland, DYRT blir det men tack och lov att man blir av med honom, det är INTE roligt att ha extrahundar, man får så himla dåligt samvete med för han har ju bara ”gått här” och ingenting vettigt gjort eller lärt sig, tiden räcker knappt till för de egna hundarna så. Och hundmatskostnaderna kommer minska rätt rejält med för fast han är vuxen så har hanhundarna en tendens att behöva äta nästan dubbelt så mycket som tikarna för att hålla samma hull.

Har varit halvt i panik hela dagen över allt det här, hur ska de gå, hur ska de gå för honom, hur ska de tycka om honom, kommer han att fungera där med så många andra hundkompisar knepig som han är…? Snäll som en gosebjörn är han men himla konstig, måste alltid låta som ett monster när han träffar främmande/nya hundar men slutar om man härjar till åt honom, kommer det att fungera där? Nå, å andra sidan är hon som ska ja honom en av de två människor jag håller högst med att fostra och förstå sig på hundar, mega järn-regler och massor med psyk-fattande och läsning av kroppssignaler och sånt, hon håller ju kurser för hundägare och är allmännt aktiv så om NÅN ska förstå honom så är det nog hon, bara hon orkar med en liten kolik-bebis i huset som inte låter henne sova ordentligt på nätterna och som skriker mest hela tiden….. Håll tummarna!

Nu är det middagsdags, sen ska jag bara koppla av och surfa lite, läsa bloggar och titta i facebook’en och när ungarna lagt sig ska jag göra bara ingenting utan lägga på en film och koppla bort den där bollen som sitter på axlarna :)

Föresten min nya telefon pajjade idag med??? Började starta om helt plötsligt, startar om typ varannan minut och får ingen signal och knapparna fungerar inte att rycka på :( Så i väntan på att min gamla telefon som är uppe i ”byn” ska komma hem så har jag Elsas telefon, mao så har jag inga telefonnummer i den, ja joo, pappa, farmor, mormor, några kompisar till henne då men inga av mina andra kontakter, fast man nästan inte använder den så känner man sig handikappad.

Har ingen bil heller för den tog Mödis till Estland, jo har en stor Cheva van då men den suger att köra i halkan så stannar nog glatt hemma, far varken och hämtar min gamla telefon eller till stan och lämnar in den nya….puust.
Mannen är i Stockholm och ska snart stiga på en annan båt tillsammans med några kompisar och åka på kryssning, de ska bada bastu, simma i poolen och dricka lite bärs :) Hoppas de får roligt, själv skulle jag inte på några vilkor ha haft energi till det, hade nog somnat i bastun eller nåt liknande och då kan man lika bra sitta hemma och lalla…. *lol*

Ha de gott, kram

Kommentera