Tiden går snabbt

Hinner inte med som man hade kunnat önska. Tre dagars jobb bakom (vi har ju typ tio timmars pass) så har inte hunnit NÅT.

Tagit bort fiberduken på natten på ”squash-gurka-majs” kragarna, nu får det bära eller brista.

Skrattade gott åt dottern idag… hon kommer alltid med och vill fota allt, så traskar hon åt sidan bakom huset där inget finns och börjar fota en LUPIN??? Har vi tappat nåt frö eller? Vi har aldrig haft lupiner där, och som jag kämpat med att få nya lupiner och så står en där bara *S*

Får nervfel på gurkan, sådde en ny planta (en annan sorts slanggurka) och så har jag tagit sticklingar som är på rotning av denna, det ser ut som om de tar sig så det blir en bytta med en stickling och den nya sorten, IFALL att den inte tänker börja göra nytta igen den här.

Ooooh, åt årets första tomat igår, golden nuggets, underbar, gul, liten och söt. Har en tjyv i en ny hink av den, blivit så förtjust i den, den skall inte tjyvas och växer som attan och massor med frukt :) (dock var den lite svår-sådd, och bara en planta grodde okej, men tjyvarna rotar sig bra så det räcker tydligen)

Lagat årets första sallad till dagens middag, sallad av två sorter, gurka, rädisor, lite kryddor (gräslök, oregano osv) , mums.

Bara väntar att få nån mogen chili, de ser så fina ut men de är gröna i en EVIGHET känns det som. Paprikorna utvecklas sakta men de kommer massor.

Köpte ju ny fuchsia för en par veckor sen, jaaa, mycket avlusningstid har lagts på den och fortsätter den få lus så blir det inte fler försök med fuchsia. Den andra sorten med lågväxande mer köttig sort verkar dock inte drabbas.

Nu ska jag gå och laga en delikat middag, ha ha, pyttipanna på rester typ.

Ha de bäst  hoppas det växer :)

Kommentera