Midsommar

Glad midsommar!

20120622-221119.jpg

Har …. ätit god lunch, ätit tårta och fikat hos svärmor, tittat på midsommarstångresning i byn, ätit midsommar-middag hemma med goda vänner.

Kan bara säga att JÖSSES vad mätt jag är.

Flyttat ut majs-byttan för majsen bröts i taket, ätit den första RÖDA busktomaten i dagens sallad.

Egentligen så är dagarna tunga, var och tömde den stora bullen under stygnen på Wilda igår, idag har hon redan mycket sårvätska därunder, och midsommarhelg SÅ KLART. Hon är himla trött och inte alls sig själv, hon verkar INTE må bra, känner mig tveksam till att hon inte fick förlängd penicillinkur utan bara en dryg vecka efter operationen blev det. Jobbigt är det, magsåret tillbaka, oroar mig så jag har sovit som en kratta.

Fortsätter mitt midsommarfirande på jobbet med tre nattpass, fortfarande snorig och nyser i ett men så får det vara.

Passar mig bra just nu.

/Mia

Kommentera