Den lever :)

Ja gurkplantan alltså, hade dömt ut den, tagit en stickling PLUS sått en ny (annan sort med) så nu har jag fyra plantor mitt i allt :)

Den högra plantan som såg så gulaktig ut klippte jag av hela alltihop nästan, en par utstickare sparde jag sen klippte jag, vill den leva så får den annars börjar den vänstra få långa utstickare som jag redan lett till den tomma högra pinnen.

Djungelgurkan har börjat sätta fart liksom melonerna, så nu har de fått klättersnören.

Bara VÄNTAR och VÄNTAR att NÅN av mina chilisar ska mogna, i den här takten hinner jag äta upp dem omogna…. samma med paprikan som Taiga-hunden snodde en paprika av idag.

Sprayat med såpavatten på de nyare fruktträden som har lus, och idag såg jag att de flesta av äppelträden är helt FULLA av nån slags spinn (ser ut som kokonger), trodde att sånt här kom mest av torka men de verkar som de kommer av VÄTA för så mycket som det regnat i år så är det INTE torka.

Fått hem en säck gräsklipp (vi har ingen uppsamlare) så nu får gurkor och squash grästäckning, till att börja med.

I morgon sista lediga dagen, hoppas på sol. Idag har det blåst rätt hårt men solen har lyst, vad glad man blir.

Nu måste jag kila ut och pyssla vidare så det blev en drös bilder igen bara :)

Tjingeling.

/ Mia

Kommentera