SUVERÄNT

Det blev helt otroligt suveränt chilisaltet, inte bara gott utan vackert också :)

Så nu väntar jag att många fler ska bli röda. Få se, kände ett stort behov av en ”svamp & frukt tork” men det kanske blir en massa salt istället, vi missbrukar ju nästan salt så detta skulle komma väl i användning i alla fall. nääe, det måste få bli en tork och en liten kaffekvarn så man kan laga riktiga kryddor, och sen till svampen i höst också, att torka svamp i ugn var ett företag som jag inte kommer att försöka mig på igen, huuuh.

Det mesta växer och frodas TROTS att det bara regnar och regnar…..  En av sommarblommorna jag gillar massor är Atlasblomman med sin klara rödrosa färg, fast jag visste inte att den fanns i fler färger (fast vi lyckades ju även få en helvit albini ”svartöga”) här är en vit atlasblomma

Idag har jag….skurat…ur sopskåpet, tvättat skåpdörrar osv sånt som jag gjorde för en vecka sen sist som inte SYNS mer ???  Sen har syster med son varit ut, han ville baka med dottern Elsa, Elsa fick m.a.o baka mockarutor under uppsikt av ”Leo”. Gott till kaffet iaf.

Humöret blir lite som vädret, inte helt topp, undrar NÄR vi ska få sommar????

/Mia

Kommentera