Mycket mums

Mycket mums blir det av trädgårdens alla små skatter :)

Tomatchutneyn verkade konstig, kanel i den men gjorde som det stod fast med lite mer tomat än recepten sade. När den svalnat smakade det MUMS, grillade kött till middag och testade, mycket gott var det. Smart sätt att bevara tomaterna till vintern (några burkar hamnade i frysen)

Nu väntar jag att någon Squash ska bli klar till så ska jag laga lite chutney av den (fick av en kollega i fjol och det har vi ätit av hela vintern till kött, jättegott) För jag tror inte att familjen uppskattar att grilla Squash i den mängd det blir när de är så stora. Måste köpa lite mer fina glasburkar, sillburkarna tar slut snart 😉

Idag…regnar det SOM VANLIGT :(
Man kan tappa humöret för mindre, konstigaste sommarn jag minns i alla fall.

/ Mia

Kommentera