Regn IGEN

Sorgligt, de få soldagarna vi haft i sommar är väldigt lätträknade, detta blir INTE en sommar med båtfärder ut till olika holmar, då frös man nog ihjäl :( Inte heller behöver man bekymra sig om cancerrisk vs. solbränna…. blekfis får man vara när solen inte tittar fram naturligt för ingen här är någon pressa med våld i solen typ.

Pojkarna var ut i havet och la lite nät igår, de hade för brått så det blev bara middag tills idag men de hade himla skoj och blekisen Emil fick till och med lite färg på näsan.

Elsa och jag hade ”köksdag”, knäppt i solen men vi hade lust… blev kaka med vita vinbär, vita vinbär & rabarber sylt och grova frallor.

Idag borde man väl städa eller nåt sånt tråkigt men näääe, allt detta regnande gör att man nästan hamnar på depressionsnivå. Tar en argsint regnpromenad med de stackars hundarna istället *S* Fast de får inte värmeslag idag iaf.

Bäst att gå ut för både HM och Ellos har reor som gör att det automatklickar i fingret …. .’s’

/ Mia

Kommentera