Man tror

Man tror så mycket…. och man misstar sig för ofta .

Nåja…

Idag har det …gissa?… ja rätt svar var ”Regnat hela dagen” :)

Promenixat med två av hundarna som vanligt men i övrigt bara varit och funderat, hur folk värdesätter och inte värdesätter saker, tar för givet eller låter bli att lyssna på andra i största allmännhet. Sen får man vara den stora stygga vargen när man bor med nån som muttrar hemma men aldrig vågar säga till själv när de känner sig missbrukade och felbehandlade, eller bara passar att höra av sig till när ingen annan finns tillgänglig.

Bytt lite abonnemangstjänster, tar bort drygt 20 e i månaden och la istället till lite under 10, har betalt nästan 300 EURO i året för tjänster vi inte har haft någon nytta av eller  ens kunnat nyttja på velllldi velli välldi länge (som Ernst säger) länge och har istället en tjänst som barnen önskat sig väldigt länge och som vi inte ansett oss ha råd med… men , nu har de då alltså äntligen fått Spotify :) Så nu flödar musiken här :)

Passar bra, regnar alla dagar så får väl vara inne och tralla på då.

I morgon blir de solsken, i sinnet iaf 😉

/Mia

 

2 kommentarer

 1. Toja skriver:

  Nästa vecka tänker jag komma och utnyttja dig :) jag tänker kräva ständiga skratt, ro i växthuset och kaffe i muggen, din vinst på det är .. tadaaa .. MIG :) Bra va?!

  [Reply]

  admin Reply:

  Va ja tycker om de? Enkelt, en HÖGVINST :)))))

  [Reply]

Kommentera