segt

Allt känns segt, det är som att sorgen slagit sig fast i huvudet , sover dåligt och mår ”lågt” .

Promenerar och simmar med trillingarna (ja alla är så lika nu, på alla sätt)

Vad gäller odlingarna så har den andra sortens slanggurka skördats av samt djungelgurkan, den var lustig, inte så mycket att ha men barnen tycker att den är jättehäftig.

Den ena sorten av min chili negro som jag tyckte att blev konstig och med jättestora frukter på….har blivit röd. antar det kommit med paprika??? ska smaka vad det är när den är klar, köpe frön var det. tur att jag sparade två plantor av ”sorten” så att jag har en planta med riktiga frukter.

Hittade en chili mix som jag köpte i dag när jag var och besiktade bilen, gul habanero och lite annat, ska spara frön till i vår.

Vi köpte även en ny sprits och Elsa fixade muffins med lite extra till efterrätt.

I morgon är kanske en bättre dag. på tal om det, OJ vad det åskade i natt…..huuuh

/ Mia

Kommentera