Drar ihop sig

Börjar se risiga ut både gurkor och tomater (plantor). Men producerar gör de. Klickat hem 6 nya sorter chili, lite roligare former och färger, till nästa säsong. Mina sena chilisorter börjar visa ansiktet nu, herregud vad jag gillar att odla chili.

Min lemondrop-planta har numer gula frukter. Väntar med spänning på hur dessa fish pepper’s ska utveckla sig färgmässigt, GODA är de iaf även ofärgade, lagom.

Mina Magnusar väntade jag mycket på, trevligt med dem är att de är perenna :)

Kockade lite inlagda Chilisar, va läckert och vad gott  :)

Fryst ner mer mixade istärningar med Chili också, börjar bli rätt redo för en kall vinter (jaaa, tjyveldade i vedspisen idag när mannen var på jobbet…..myyys) Varmt har han jämnt men älskar min klippa till karl, besvärligheter utvecklar endel i livet och för samman (och andra inte) 😉

Det är härligt, livet alltså.
Fundera på andra och förlorade vänskaper det kan man skippa för vänskap är inte engagemang bara från en sida, lycka till i livet!

Hoppas att det finns några  kvar när festen tar slut!!

Idag firar vi PRINSESSAN ELSA’s 11 födelsedag, nu har vi båda barn 11 år i exakt en månad :)

Puss på er

Mia

Kommentera