Fixa och dona

Elsas rum snart klart, ny matta, sänghylla och lite annat pynt kvar, helt underbart att slippa de rosa väggarna med princessbård.

Emil vill så klart också ha en fondvägg (den hemska mamman har sagt NEJ till ett rum med fyra limegröna väggar) och att hitta en limegrön tapet, det var OMÖJLIGT, att hitta rätt målarfärg var svårt som bara den. Till slut kom han på att han hade en mössa med rätt färg och tack och lov för Flugger i Norrtälje, de lyckades typ perfekt 😉

Villkoret för rumsrenovering var uppstädning i rummen och hjälpa till med allt själva, så nu målar pojkarna väggar där uppe. uppdaterar när de kommit lite längre, men ooooj vad stor skillnad det blir. Många vråer i Emils rum och ett litet fönster så hans förut mörkblå väggar med formel ett bård mot de nu vita väggarna (fndväggen målas vit först) gör en enorm skillnad i hur stort rummet känns.

Annars har jag mest varit utmattat efter sista arbetspasset och torkat chili och sånt smått. Pelargonerna slutar INTE blomma och luktärterna blommar ÄN ute?

Nu dags att gå och titta hur det går för de andra.

/ Mia

Kommentera