säsongen

Säsongen drar sig mot slutet, plockade av alla sweet banana och lombardo chilisar idag (plantorna nu slängda) och la till några lemon drops, chili negro och fish pepper för styrkans skull. Så, i morgon blir det årets sista chiliinläggning.

Tanterna sover sött nu, de har kurrat i magarna en par dagar och varit mer trötta, igår på promenaden så (jaaa man får va så knäpp) kollade ja varje skithög de gjorde och just så, lyckades få syn på en MASK, så igår redan fick de första dosen Axilur, redan idag var det pigga damer på promenaden. De äter ju ALLT skit de hittar ute, från färska till gamla grönsaker till säkert en och annan mus/råtta el dylikt som katterna dumpat så inte så konstigt egentligen.

Sista kuren de fick var i April när de fick skabb-behandling, så det har gått en hel sommar (oooh, gammal fisk har de säkert hittat och ätit flera gånger med…)  Alltid ska de ju vara nåt (som kostar) men sånt e ju livet med djur och barn och hus och…. livet i det hela!

Nu sover de sött tanterna :)

Pojkarna målar uppe, dottern är i stan på gymnastik och jag … försöker förbereda mig att gå på en par vaknätter i morgon kväll, tar emot gör de och nu är det tydligen tjafs IGEN , ledningen tror att personalen är nån slags superhjältar som kan arbeta under vilka premisser som helst, helst ensamma och med en omänsklig arbetsbörda = omänsklig livskvalitet för de boende, men men…

/Mia

Kommentera