Halloweeeen :)

Var och handlade med karln idag (ja de e jättesällan tyvärr som vi sätter bådas tid till att handla mat) och kom på att LEVER de va läääänge sen, har längtat länge, och det ville han ha med så idag blev det leverstuvning och mos, gud va gott.

Just skjutsat dottern på Halloween party, fin va hon <3

Har varit en slö dag annars, förutom att handla mat var vi och kollade i stan efter nån ny långärmad tunika till mig och hittade …. INGEN,  tråkigt tråkigt det.
Väl hemma (regnat halva dan så skippade promenaden idag, och fortfarande inte frisk) så hade jag fått min efterlängtade post, några färska chilisar och en påse frön av Stig. Chilin är en sort som heter Bellaforma, en Habanero smakande chili utan den mördande hettan, enormt god var den, kommer ha mycket glädje av den nästa år, stort tack Stig.

Nu ska jag ta ett glas sprite, sugen på det :) Vänta goda nyheter hoppas jag om vår bekanta som ligger på BB nu , hämta Elsa från partyt och sen sträckGLO på några avsnitt av ”Person Of Interest”, en serie som visat sig vara alldeles perfekt som efterföljare till Bones , som ”sänglektyr”, karln är på resande fot och ingen ska upp tidigt i morgon så kan se så många jag har lust till :)

Tjing

/ Mia

Kommentera