Lugnet har lagt sig

Att vara RIKTIGT arg ibland, menar inte att det hjälpte praktiskt men det laddade ur batterierna iaf :) Varit till stan och köpt mig ett par nya ”tjock-jeans” … jaaa, det verkar inte som jag kommer i mina byxor åtminstone inte under det närmsta året och det börjar bli kallt med thights så….. 😉

De tycker det är trångt i hundsängen, tog bort fåtöljen till förmån för ett värmeelement, men har gjort en ritning på en hudnsäng som jag HOPPAS få byggd eller bygga SNARAST :)

Smart va… ha ha, få se om det fungerar, svag värme på, en upp och nervänd glasform på så att värmen ska bli mer utspridd/mjuk.  Vi eldar mest mycket vet hemma och på natten sjuknker ju temperaturen så detta borde ge en ”dygnet rynt värme”.

Har just varit på skogspromenad med dottern, uuuuunderbart ute, stooora snöflingor dalar ner, vackert och bästa lyckopillret som finns.

Nu nyttig middag….korv med bröd 😉
/ Mia

Kommentera