Wow vad gott :)

STRÅLANDE sol idag :)

Plockade fram lite ingredienser och ett recept på ost och chilisnittar och traskade iväg på promenad. När jag kom hem från promenaden hade dottern fixat lunch

ost och chilisnittar

 

Utan att överdriva så var detta så gott så det kommer garanterat att tillagas fler gånger, perfekt plock mat nån kväll med lite gäster och nån öl eller vin.

På tal om vin så var jag igår på ost och vinkväll till kollegan Sussie, tillsammans med andra kollegor och det var jättetrevligt. Hon hade bland annat gjort Ernst Brietårta och det var smarrigt gott faktiskt. Fick en ny favorit blåmögelost likaså, en tysk sort som heter CAMBOZOLA. Är jämnt så feg att testa nya sorter av mögelost, de få gånger vi testat har oftast inneburit syrliga äckliga sorter som vi inte ens velat använda i någon sås för så äckliga har de varit, men denna ska inhandlas till nästa ost och kex kväll.

ost och vinkväll i Sussies uterum

 

I kväll är vi bortbjudna på middag, så det blev en ovanligt mycket ”borta hemmifrån helg” för att vara jag men så trevligt att variera, nästa helg är det arbete hela helgen igen så det gäller att passa på, solen ute på dagarna gör att energin återvänder med lusten att GÖRA saker.  (skulle jag inte skrivit för nu snöar det bara för det…)

I övrigt väntar jag bara på Tisdag nu, hoppas sååå att jag får det jobbet jag sökt, 21 sökande men jag hoppas att det finns en gud nånstans eller nåt annat som hör att jag VILL ha detta jobb, enormt mycket till och med, berättar mer om det sen ifall jag får tjänsten :)

Lemon drop chilin tittade upp ur jorden igår så ska se om jag hittar några trevliga bilder från förra året på denna så vackra och även goda chili. Nu måste jag göra nåt vettigt här hemma, på återseende.

/ Mia

Kommentera