Äckligt egentligen

Jo jo, naturen har sin gång…. men det är äckligt likväl.

Två enorma vingbreda varelser satt på åkern. Sonen och jag tänkte att (ja de va större än djuret och avståndet långt) att vi måste gå och titta att det inte var nåns husdjur som försvann i deras magar obemärkt från mänskligheten, vi traskade över åkern och skrämde upp havsörnarna.

Bild1

(Lerigt på sina ställen, synd man bara har mobilkamera, hade riktiga kameran varit med så hade man kunnat zooma och sluppit gå.) Deras middag bestod av ett säkerligen påkörd ungt rådjur, säkerligen påkörd för att ena lårbenet var avbrutet på ett sådant sätt :(

bild 3

Vi lämnade platsen åkte bort och när vi åkte hemåt igen utbrast sambon att titta en har kommit tillbaka, dottern säger men det liknar ju en räv… vi stannar och glor allt vad vi kan och banne mig, det är en räv, en frisk fin räv, skygg som en räv skall vara också för den pilar iväg rätt snabbt när vi stannar.

Jahapp, det var dagens naturrunda :)

Nu promenix, sen ut till gamla arbetsmarkerna på fika och lite mummel :) (eventuellt lite påskmarknad i staden på vägen dit om tiden räcker till)

/ Mia

Kommentera