Tomater

Det börjar se riktigt bra ut, alla tomater är ute nu i 7 liters krukor, nästa flytt blir till stora hinkar eller ut i såar de som ska bo ute :)

IMG_3988

Skulle börja plantera om pelargonerna i dag men… sover man till 11 så blir dagen lite på fel så faktiskt.. jag hann inte ens börja :/

Har blåst kallt som attan hela dan så hoppas det blir bättre en annan dag.

Nåja, en annan dag, har 5 dagar kvar ledigt :)

Äckliga äckliga ormar… promenixen idag slutade långt hemifrån, en stor orm mitt på vägen. stod och väntade att den skulle försvinna men det gjorde den inte.. ringde skoltaxin (kom på att dottern slutat och var på väg hem) och hon kom, huggormen var helt galet argsint :(
Gjorde flera utfall som den bara kastade sig mot bilen (som bara stod och kollade in ormen), fyyy vad asigt. Till slut blev till och med taxichaffisen irriterad och körde nästintill ner i diket för efter alla utfall for den iväg dit , vi har ingen aning om hur det gick men den borde fått ont nånstans på kroppen, iväg for den men de kan de ju göra fast de är skadade.

Hatar orm, och det verkar bli mycket i år :(

/ Mia

Kommentera