Ingen att promerera med

Idag var sista dagen jag hade promenad sällskap :(
Wilda orkar inte så långt som jag går längre (iaf inte i denna värme) och Jenna är på tok för liten för att överhuvudtaget motioneras.

Taiga åkte idag, Kicke badade henne igår och sen har vi tagit dan som den kom tills Linnea och Fredrik kom och hämtade henne (de har haft hund av mig förut och hon är en arbetskollega så inga främlingar, bor kanske 15 km härifrån) Så KLART är det jobbigt nu, till och med Wilda och Jenna ser ledsna ut

Taiga nybadad

Lilla damen kommer inte ofta in hon ligger helst på trappen och sover

Jenna

Men sen när man väl kallar in henne så är det nog rätt mysigt att sova med Wilda, Wilda tycker väl inte att hon är lika mysig som hon tycker att Wilda är men hon verkar förstå att det är ett nödvändigt ont som har flyttat in för hon accepterar väldigt mycket….

Jenna och Wilda

Nu fixa lite käk och duscha och åka på jobb, en vecka ledigt hinner man massor på, även idag har vi planterat om en massa tomatplantor i växthuset, fyra nätter sen ledigt igen :)

Ha de

/ Mia

Kommentera