Hoppsan Kerstin

Det har varit en tung dag idag…. gick av vak i går, sov tre timmar och sen full fart och midsommar blev firat samtidigt, vin och kräftsoppa hos grannen och vin hemma…..steg upp 17 idag, det gick inte innan…

Plockade några rabarber då och så gjorde vi vår favorit ”Knäckig rabarberpaj med glass”

rabarberpaj

Kaffegäster från Hallstavik kom passligt.

Fållade lite byxor och lappade lite byxor åt karln senare och Elsa passade då på att lappa ihop en liten mus som Piraja-hunden har förstört och sydde en ny leksak (typ dummy) åt Pirajan, med ett kraftigt rep i, oj vad hon uppskattade den lilla Jenna

elsa sytt dummy

Hoppas man får nån sömn idag nu, skoj var det iaf :)

Vi har föresten skördat rätt många Passandra gurkor nu, och idag åt jag de första körsbärstomaterna, underbart!

/ Mia

Kommentera