Fantastiskt

Alltså från att ha varit ostadigt både väder och humör så kom en toppendag :) 24 grader i skuggan typ och fått massor gjort. Promenixat (utan att se nån orm) storstädat sovrummet (ja ja, grannen sa jag var galen i detta väder men det började bli astmavarning där inne) och så hela nedre våningens golv och lite annat, så jäkla skönt det är att VARA här nu. Måste städa ur kylen nån dag, annars får jag nog sluta äta ur den för det ser snuskigt ut på hyllorna.

25.6

Har haft mindre funderingar ännu på hur folk är funtade som skaffar djur och inte tar hand om dem men man får bara hoppas att inga fler djur hamnar i såna hem…. *dream on baby det är ju såna idioter som alltid skaffar mer och mer djur*

Annars så känns det mest bara toppen, har frossat både i dag och i går på min Brie ost som bästaste Tojsan köpte åt mig på båten, säger som dottern ”det måste vara den godaste osten som finns” :) Blir nog mer Brie senare till nya Wallander om bara mannen i mitt liv hinner jobba klart så pass tidigt att han klarar att hålla sig vaken genom en hel film.

Mina drömmar om hur jag vill ha vår gård arbetar sig fram, fick ett besked under dagen idag som gjorde mig väldigt lycklig, nåja, det är lång bit kvar men den som kan drömma kan även handla, om man aldrig börjar så blir det helt säkert ingenting. Fått lite kalla fötter och funderar hur jag (vi) ska klara av att sköta om de nya planerna vi har men å andra sidan så är vi fyra (eller tre för Emil vill inte jobba nåt på de HÄR planerna). Med åldern blir man mesig, nojig och får perfektionist problem, något jag måste jobba på, förstår inte att man inte sköter det man åtar sig som man ska, dvs perfekt, men jag VET att ingen kan vara perfekt men jag vill gärna TRO det 😉 Nåja mer om dessa planer sen. Nu ska dottern och jag gå upp till grannen och relaxa med henne en stund, det kan även hon behöva efter det dygn de har haft där.

Enda planen till under denna ledighet har varit att trimma genom hundarna igen men än har jag inte hunnit :)

Tjing

/ Mia

Kommentera