Sommarens varmaste dag

Sommarens varmaste dag måste det ha varit idag, på baksidan av huset där solen ligger på ännu visar tempen ännu (19.00) på 36,6…framsidan i skuggan 26,2. Inte bara varmt, kvavt också så det har varit riktigt klibbväder.

ÄNTLIGEN fick jag ändan ur vagnen och trimmade hundarna, riktigt fina blev dom men lilla Jenna…hon beter sig som om man tänkte döda henne med elstötar eller nåt…bara av borsten..så mer träning och nån annans rygg skulle vara bra :)

DSC07045

DSC07060

Sen gick vi till andra sidan viken och simmade, här bredvid oss hade vassen tagit över och en massa grön-gegga låg och flöt.

Eftersom de alltid blir så fina i pälsen när de badat i havet så tog Elsa och jag några bilder på henne sen när hon torkat, 17 veckor gammal redan.

DSC07099

IMG_0241

Tycker hon är så tunn i stommen och tunn hela hon, men på bild såg det inte SÅÅÅ tokigt ut som jag upplevt att det är :)

Vi väntar ett gäng kompisar hit senare, så kvällen är nog bara ung ännu. Nästa vecka satsar vi på Grönan och lite övernattning i Hallstavik :)

Få se om jag hinner uppdatera nåt om mina odlingar, tiden vill inte räcka till, vi äter varje dag nu slanggurka, tomat och sallad. Physalisen ser ut att vara nära mognad flera stycken och många chilisar börjar ändra färg. Tänk vad underbart det kan bli, med mitt nya jobb/schema så kan jag faktiskt njuta av sommaren och familjen på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. En helt underbar sommar eller hur <3

/ Mia

 

Kommentera